If your Question or Answer is not here... let us know!

1. Can I distribute an App version to a Coach?

Answer: Yes, but you will have to purchase a Team/Family package. This will let you distribute up to 50 apps. When you add the coach as a user he will receive his unique password to access all of your highlights!

2. How do I download content to my iPad so I can see it without an internet connection?

Answer: Below each Video, Photo, and Document you will see a gray file folder. Tap on that and the asset will download to your local iPad and then you can view it without an internet connection.

3. Can I email documents from multiple profiles at the same time?

Answer: Yes, you can email multiple documents across multiple profiles.

4. Can I also email videos and photos?

Answer: Yes, but it is currently available only if you email the HTML 5 link in directly out of the CMS.

5. When you view a video you have already downloaded, does it count against your downloads again?

Answer: No, this does not count against your package allotment. This allows you to have unlimited viewing of your videos. This is a great way to manage your downloads and easily stay within the purchased plan.

6. Can I email multiple documents at a time?

Answer: Yes, you can email multiple documents at the same time.

7. Can I link out to the web from within the App?

Answer: Yes, you have mulitple options to add web links within the App.

8. Does the HTML 5 Web version require an Internet access at all times to be viewed?

Answer: Yes, this is a web only version and does require an Internet connection every time.

9. When I upload content does it populate the App and the HTML 5 web Version automatically?

Answer: Yes, when you upload Videos, Photos, and Documents they are available for both the iPad and the HTML 5 Web version immediately.

10. What's the difference between the iPad App and the HTML 5 Web version?

Answer: The iPad App has a feature that allows you to download video, Photos, and documents locally to the iPad device not requiring an Internet connection. The HTML 5 Web version can be distributed electronically - providing a mass marketing opportunity to reach a coach or share with family and friends.

11. What devices does the HTML 5 Web version work on?

Answer: PC, Mac, Tablets

12. Can I tell what content is being viewed?

Answer: Yes, the analytics track how many times the Video, Photos, and Documents are downloaded.

13. When content is downloaded locally to my iPad can I tell what content is being viewed?

Answer: No, there is no tracking once content is downloaded to the iPad locally.

14. When I purchase a subscription to Perfect Play 360 do I have to choose between the iPad App and the HTML 5 Web version?

Answer: No, the good news is that you get access to both the App and the HTML 5 Web version.

15. How do I add content to my Perfect Play 360?

Answer: You add content to your Content Management System (CMS) by logging in to your account and uploading the Video, Photos and Documents you want through your PP360 dashboard. You can access a user guide and tutorials to assist in this process.

16. How do I add a Profile?

Answer: From the Perfect Play 360  Dashboard, select UPLOAD YOUR CONTENT. Click on PROFILE-- This will display your profile list. Select ADD/EDIT PROFILE in the upper right. The Add-A-Profile interface screen will now appear. Populate the 6 fields and hit SUBMIT. Your profile will now be available.

Step 1: Name your Profile
note: if the term "Profile" is not right for you, please click on the CUSTOMIZE TAB NAME at the top and name your tabs anything you want.

Step 2: Fill in the Brand Link
This is an optional feature to add a specific URL.
Note: This feature will allow you to link to a website right out of the APP/Html 5 web version during your presentation. The link will be embedded in the small profile logo that you will upload.

Step 3: Upload the Profile Logo or Image
Note: This will be the entry point to access all of the Documents, Videos and Photos that you upload related to that Profile. (Insert Image Showing the Large Brand IMAGE)

Step 4: Upload the Small Profile Logo or Image
Note: This will sit in the lower left hand corner once you enter the Profile and it will link out to website that you put into the brand link area.(Insert small brand page here)

Step 5: Submit
Note: this is the same as saving the Profile info you have uploaded.

Step 6: Now you can add Documents and Media (Video and Photos) that belong to that Profile.
Note: Media is where you will upload any images or videos.

17. Can I sort the list of Profiles?

Answer: Click on the column heading "Name" to toggle between sorting Profile ascending or descending.  Click on the column heading "Created On" to toggle between sorting creation date, ascending or descending.

18. How do I change Profile information?

Answer:

From your list of PROFILES, look at the far right of the row that contains the profile you wish to edit.  The first icon under the MANAGE column is the "EDIT" icon.  (shown to the left)  Click this icon to open the Profile in edit mode.

19. How do I publish a Profile so it appears in the iPad App?

Answer: From UPLOAD YOUR CONTENT, select PROFILES.  On each Profile's row, there is a yellow LOCK icon under the Manage Column to the right.  If at any time you do not want that brand to appear to users, click the yellow Lock Icon to "LOCK" the profile. To have the profile appear to all users, click the yellow Lock Icon to "UNLOCK" the profile and make it available.  The Lock Icon: 

20. How can I see how many times my (Video/Photo/Documents) have been accessed?

Answer: A full analytics report is available to show you how many times each video, photo or document has been viewed. From your dashboard, select VIEW DETAILED ANALYTICS, which appears below the Upload and Download graph statistics.

21. How do I add/upload a Video, Photo or Document to the CMS?

Answer: From the Perfect Play 360 Dashboard, select UPLOAD YOUR CONTENT.
To add/edit MEDIA (video or photos), click on Media.
To add/edit DOCUMENTS, click on Documents.
NOTE:  If you have opt'd to create custom tags to replace the terms Profile, Media, and Document, those labels will be different.

22. How can I sequence my documents?

Answer: Open your Profile panel so you see all the documents related to that profile. Click on the document you wish to reorder, drag it to the desired location, and release the mouse. You have now rearranged the order the documents will appear.

23. Can I download a document from the CMS?

Answer: Yes, you can click on any of your documents by clicking on the icon of that document. Your download window will appear.

24. Can I download an Image from my CMS?

Answer: Yes, you can click on any of your images and they will enlarge. Right click and choose "Save As" to download.

25. What is the VMS tab on the CMS Dashboard?

Answer: Please ignore the VMS button.

26. What is the "Get User Link"?

Answer: The "Get User Link" option the CMS Dashboard provides the link to the HTML 5 Web Version of the Perfect Play 360. If a user does not have an iPad available, they can always access the Web Version if they have Internet Access.

27. What is the Feedback Feature?

Answer: The "Feedback" feature allows coaches, family or friends to respond to you with their thoughts of your Video, Photos and Accomplishments directly to you only or up to 5 people in your family.

28. What is your backup policy?

Answer: Perfect Play 360 operations takes a weekly database backup as well as daily DB backup of data. Backups are kept for a week and then purged when another backup is initiated. Maintains redundant and fail-safe storage of all media assets uploaded by subscribers on highly scalable Amazon S3 storage.